Welkom bij NGA HR België

NGA Human Resources is een wereldleider in het helpen van organisaties bij het transformeren van hun bedrijfskritische HR operaties in meer effectieve en efficiënte werknemerkritische diensten.

We helpen onze opdrachtgevers om betere werkgevers te worden met slimmere, beter gestroomlijnde bedrijfsprocessen— om geld te besparen, de levenscyclus van werknemers te beheren en wereldwijd verbonden, flexibele organisaties te ondersteunen. Dit is hoe NGA er voor zorgt dat HR werkt.

-  LEES MEER OVER NGA HR

Hoe kan NGA HR u helpen?

Voor elke uitdaging in uw HR project, heeft NGA HR voor u een oplossing.  Selecteer hieronder de oplossing van uw keuze en leer hoe NGA u kan helpen

 

Payroll Complexity Index 2014

Het beheren en belonen van uw medewerkers in alle landen waar u actief bent, kan kostelijk en vol juridische, culturele, compliance- en kwaliteits-gerelateerde uitdagingen zitten.

Als marktleider in HR & payroll services is NGA HR gestart met een wereldwijd payroll complexiteitsonderzoek, om zo een objectief overzicht van de complexiteit van het payroll-proces in 35 landen te bieden.

Contacteer ons

NGA HR België
Lenniksebaan 451
1070 Brussel
België

Telefoon: +32 (2) 558 06 70
Fax: +32 (2) 558 06 80

U kan ook het online formulier invullen. We zullen u dan contacteren in de volgende 48 uren.